Panna Cotta cu Zmeura
Un desert foarte usor si rapid de facut. Jeleul de zmeura se poate inlocui cu orice alt fruct preferati sau chiar cu ciocolata sau fructe proaspete.
Pentru 6 panna cotta
200 g Frisca
150 g Lapte
45 g Zahar
1 buc Esenta vanilie
Se pun intr-un ibric si se incalzesc pana la 45C sau pana zaharul s-a topit si lichidul este cald la atingere dar nu fierbinte.
1.5 buc Foi (mari)gelatina
Se hidrateaza in apa rece si se adauga peste amestecul de lichide cald. Se toarna in pahare si se lasa la frigider pana cand se intareste.
175 g Piure zmeura
25 g Zahar
1 buc Foaie gelatina
Piureul se amesteca cu zaharul si se incalzeste. Gelatina se hidrateaza in apa rece si se adauga in zmeura.
Se toarna peste panna cotta si se lasa la frigider pana cand se intareste.