Namelaka de Fructe

Pentru aceasta reteta de Namelaka de fructe am ales afinele, pentru ca eram sigur ca voi obtine o culoare super. Si asa a fost dar gustul nu a dezamagit nici el :)

  • 5 g Gelatina

  • 25 g Apa Rece

Hidrateaza gelatina granule in apa rece. In cazul in care folosesti gelatina foi, voi avea nevoie tot de 5 g.

  • 200 g Piure Fructe (afine in cazul meu)

Incalzeste piureul de fructe pana la punctul de fierbere dupa care dizolva gelatina hidratata in el.

  • 370 g Ciocolata Alba

Aici poti folosi si ciocolata Ruby sau ciocolata cu gust de fructe, in functie de ce fruct vrei sa adaugi in Namelaka.

Topeste ciocolata si toarna piureul de fructe peste. Amesteca cu un tel pentru a omogeniza dupa care omogenizeaza complet folosint un blender vertical.

  • 400 g Frisca

Adauga frisca rece si omogenizeaza cu blenderul vertical. Toarna compozitia intr-un vas, acopera cu folie alimentara si pune la rece minim 6 ore.

Previous
Previous

Pachetele Fragede cu Nutella

Next
Next

Tort de Post