Namelaka de cocos

Dupa namelaka clasica si namelaka de fructe, am zis ca am cam terminat-o cu aceste retete de namelaka. Dar uite ca tot timpul poti face ceva nou (mai mulgi putin vaca, cum se zice). Si asa dupa o idee de la o membra a grupului de facebook, am ajuns aici. La namelaka de cocos. Enjoy!

Pentru aproximativ 500g crema:

  • 100 g Lapte de Cocos

  • 2.5 g Gelatina

  • 12 g Apa

Hidrateaza gelatina in apa rece si incalzeste laptele de cocos. Cand gelatina s-a hidratat, dizolv-o in laptele incalzit.

  • 185 g Ciocolata alba

  • 200 g Smantana pentru Frisca

Adauga laptele de cocos peste ciocolata topita in prealabil si mixeaza cu un blender vertical. Dupa aia, adauga frisca rece si mixeaza din nou.

Pune la rece 6-8 ore inainte de a o folosi.

Previous
Previous

Cheesecake cu Lamaie

Next
Next

Briose Red Velvet