Crema de Ciocolata pentru Prajituri si Torturi

Daca vrei o crema usor de facut si foarte ciocolatoasa, ai nimerit unde trebuie!

Se poate folosi foarte bine la tot felul de prajituri, eclere, chiar si la torturi!

 

  • 200 ml lapte

Se pune la incalzit intr-un ibric.

  • 16 g amidon

  • 16 g cacao

  • 75 g zahar

 

Trebuie amestecate bine intr-un bol.

Cand laptele este cald, il adaugati peste ingredientele uscate, putin cate putin si amestecati cu un tel.

  • 3 buc galbenus ou

 

Se amesteca, dupa care adaugati laptele cu cacaoa puneti la fiert pe foc mediu, amestecand constant. Cand crema s-a intarit opriti caldura.

 

  • 100 g unt

Puneti peste crema untul rece si amestecati pana la omogenizare. Acoperiti cu folie alimentara si lasati la racit inainte de a o folosi.

Previous
Previous

Tort Rasturnat de Mere si Caramel

Next
Next

Prajitura cu Fructe (sau fructe cu prajitura)