Blondie
De post sau vegana sau vegetariana sau cum vreti voi sa ii ziceti, asa e prajitura asta. Eu ii zic delicioasa..
Pentru o tava de 20x20 cm
2 buc Banane
80 g Unt Arahide (sau unt de migdale, de cocos, etc)
50 g Zahar Muscovado (sau zahar brun)
30 g Zahar Tos
10 g Sirop Artar
1 buc Esenta Vanilie
Pune toate ingredientele intr-un bol si mixeaza-le bine.
136 g Faina
4 g Bicarbonat
Amesteca si faina cu bicarbonatul intr-un alt bol dupa care adauga-le peste ingredinetele βudeβ amestecand usor.
200 g Ciocolata 70% (sau 55%, sau nuci, nuci pecan, bomboane cu caramel, etc)
Marunteste ciocolata si adaug-o si pe ea peste restul ingredientelor si amesteca doar pana la omogenizare (sa nu mai fie parti uscate). Pune compozitia intr-o tava de 20x20 cm pe baza careia ai pus hartie de copt si coace prajitura la 175 C intre 18 si 25 minute (in functie de cat de moale sau pufoasa iti place sa fie textura finala).