Blondie

De post sau vegana sau vegetariana sau cum vreti voi sa ii ziceti, asa e prajitura asta. Eu ii zic delicioasa..

Pentru o tava de 20x20 cm

  • 2 buc Banane

  • 80 g Unt Arahide (sau unt de migdale, de cocos, etc)

  • 50 g Zahar Muscovado (sau zahar brun)

  • 30 g Zahar Tos

  • 10 g Sirop Artar

  • 1 buc Esenta Vanilie

Pune toate ingredientele intr-un bol si mixeaza-le bine.

  • 136 g Faina

  • 4 g Bicarbonat

Amesteca si faina cu bicarbonatul intr-un alt bol dupa care adauga-le peste ingredinetele β€œude” amestecand usor.

  • 200 g Ciocolata 70% (sau 55%, sau nuci, nuci pecan, bomboane cu caramel, etc)

Marunteste ciocolata si adaug-o si pe ea peste restul ingredientelor si amesteca doar pana la omogenizare (sa nu mai fie parti uscate). Pune compozitia intr-o tava de 20x20 cm pe baza careia ai pus hartie de copt si coace prajitura la 175 C intre 18 si 25 minute (in functie de cat de moale sau pufoasa iti place sa fie textura finala).

imagine combinata - scris edit.jpg
Previous
Previous

Tort Winter

Next
Next

Eclere cu Ciocolata si glazura Ferrero