Blat Umed cu Ciocolata Alba

O reteta de blat umed cu ciocolata alba care nu necesita insiropare si se face super simplu. Eu m-am indragostit de acest blat umed de vanilie (adica fara cacao) pentru ca este delicios si rapid de facut!

Pentru un blat de 20cm:

  • 180 g Unt

  • 240 g Ciocolata Alba

  • 100 g Zahar

  • 180 g Lapte

Puneti ingredientele intr-un bol pe baie de aburi si incalziti pana cand ciocolata se topeste si amestecul este omogen.

  • 2 buc Ou

  • 1 buc Esenta Vanilie

Adaugati ouale si esenta de vanilie si amestecati pana la integrare.

  • 280 g Faina

  • 6 g Praf Copt

Amestecati faina si praful de copt intr-un bol separat dupa care adaugati-le peste ingredientele ude. Amestecati doar pana la integrare, turnati compozitia intr-o tava de 20cm diametru si coaceti la 175C fara ventilatie, pana cand o scobitoare introdusa in blat iese curata (30-45 minute).

Previous
Previous

Inghetata de Fructe

Next
Next

Ganache de Ciocolata cu Unt