Sa fac spume daca stiu - in sub 60 de secunde
Haideti sa incercam sa ne linistim, ok? E doar o “budinca”, adica o crema fiarta. Si aia facuta aiurea. Am inlocuit tona de faina cu putin amidon, am adaugat ciocolata si oua, adica am facut-o corect, daca tot vreti sa o faceti, sa iasa ceva bun!
Pentru 2 pahare de desert:
6 buc Galbenus Ou
100 g Zahar
20 g Amidon
Pune-le intr-o cratita mica si amesteca cu un tel.
250 g Lapte
1 buc Esenta Vanilie
Adauga-le peste galbenusuri, amesteca bine cu un tel si pune cratita pe foc mediu, amestecand continu pana cand se ingroasa.
100 g Unt
Adauga untul peste crema si amesteca pana cand untul s-a topit si s-a integrat in crema.
Pune crema in doua boluri, cate jumatate in fiecare bol.
100 g Ciocolata
Taie ciocolata marunt si adaug-o in unul din boluri, amestecand cu un tel pana se topeste si se integreaza complet in crema.
In doua pahare o sa pui cate jumatate din crema de vanilie si jumatate din crema de ciocolata dupa care pui paharele la rece cateva ore. Inainte de a le servi, orneaza cu ciocolata taiata marunt.