Sa fac spume daca stiu - in sub 60 de secunde

Haideti sa incercam sa ne linistim, ok? E doar o “budinca”, adica o crema fiarta. Si aia facuta aiurea. Am inlocuit tona de faina cu putin amidon, am adaugat ciocolata si oua, adica am facut-o corect, daca tot vreti sa o faceti, sa iasa ceva bun!

Pentru 2 pahare de desert:

  • 6 buc Galbenus Ou

  • 100 g Zahar

  • 20 g Amidon

Pune-le intr-o cratita mica si amesteca cu un tel.

  • 250 g Lapte

  • 1 buc Esenta Vanilie

Adauga-le peste galbenusuri, amesteca bine cu un tel si pune cratita pe foc mediu, amestecand continu pana cand se ingroasa.

  • 100 g Unt

Adauga untul peste crema si amesteca pana cand untul s-a topit si s-a integrat in crema.

Pune crema in doua boluri, cate jumatate in fiecare bol.

  • 100 g Ciocolata

Taie ciocolata marunt si adaug-o in unul din boluri, amestecand cu un tel pana se topeste si se integreaza complet in crema.

In doua pahare o sa pui cate jumatate din crema de vanilie si jumatate din crema de ciocolata dupa care pui paharele la rece cateva ore. Inainte de a le servi, orneaza cu ciocolata taiata marunt.


Previous
Previous

Tort Amandina

Next
Next

Pui la Cuptor