Prajitura Hawaii

Aceasta prajitura este prima prajitura pe care am facut-o vreodata. Este foarte usor de facut, rapida si arata foarte bine.

Pentru o forma de 20cm

  • 150 g Unt

  • 150 g Zahar

  • 2 g Sare

Mixeaza untul moale cu zaharul si sarea pana cand se deschide la culoare si devine pufos si aerat.

  • 2 buc Ou

Adauga ouale peste unt si mixeaza din nou pana cand amestecul este omogen.

  • 250 g Faina

  • 25 g Cocos

  • 10 g Praf de copt

Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol pana cand sunt omogenizate. Adauga-le peste amestecul de unt si ou si mixeaza pe viteza mica doar pana cand totul este omogenizat.

  • 30 g Suc de lamaie (zeama de la o lamaie)

  • 750 g Fructe (compot mix de fructe tropicale)

Se integreaza cu spatula in aluat, se toarna intr-o forma de 20cm si se coace la 180 C timp de aprox. 60 minute.

Eu am ornat cu ciocolata alba topita turnata peste blatul rece (am pus latul in frigider, acoperit, pana cand s-a racit bine de tot. Astfel ciocolata s-a intarit destul de repede pe el).

Previous
Previous

Cum sa faci un Tort cu Etaj

Next
Next

Pancakes Pufoase si Rapide