Pandispan pentru decor
Pandispan pentru decor, burete comestibil, muschi de padure comestibil, oricum i-ati zice, vreau sa va arat ca reteta asta se face foarte usor si rapid si nici nu aveti nevoie neaparat de cuptor cu microunde!
Pentru 3 pahare medii:
1 buc Ou
12 g Zahar
Mixeaza oul cu zaharul pana cand se aereaza bine.
30 g Miere (sau sirop de artar)
Colorant Gel (dupa preferinta)
Adauga mierea si colorantul (in functie de culoarea si nuanta pe care o vrei, adauga mai mult sau mai putin colorant) si mixeaza.
25 g Faina
5 g Praf de Copt
Omogenizeaza faina cu praful de copt si adauga-le peste oul spumat. Amesteca cu o spatula si imparte in 3 pahare de plastic (sau de hartie daca folosesti cuptor conventional). Poti sa mai adaugi colorant dupa ce umpli cate un pahar, ca sa obti mai multe nuante/culori.
Coace paharele la 220 C cu ventilatie cam 5 minute (sau 50-60 secunde la microunde, in functie de puterea cuptorului). Cand scoti paharele pune-le cu gura in jos pe un gratar de racire si scoate blatul cand s-a racit complet.