Pandispan pentru decor

Pandispan pentru decor, burete comestibil, muschi de padure comestibil, oricum i-ati zice, vreau sa va arat ca reteta asta se face foarte usor si rapid si nici nu aveti nevoie neaparat de cuptor cu microunde!

Pentru 3 pahare medii:

  • 1 buc Ou

  • 12 g Zahar

Mixeaza oul cu zaharul pana cand se aereaza bine.

  • 30 g Miere (sau sirop de artar)

  • Colorant Gel (dupa preferinta)

Adauga mierea si colorantul (in functie de culoarea si nuanta pe care o vrei, adauga mai mult sau mai putin colorant) si mixeaza.

  • 25 g Faina

  • 5 g Praf de Copt

Omogenizeaza faina cu praful de copt si adauga-le peste oul spumat. Amesteca cu o spatula si imparte in 3 pahare de plastic (sau de hartie daca folosesti cuptor conventional). Poti sa mai adaugi colorant dupa ce umpli cate un pahar, ca sa obti mai multe nuante/culori.

Coace paharele la 220 C cu ventilatie cam 5 minute (sau 50-60 secunde la microunde, in functie de puterea cuptorului). Cand scoti paharele pune-le cu gura in jos pe un gratar de racire si scoate blatul cand s-a racit complet.


Previous
Previous

Tort Egiptean

Next
Next

Tort Hummingbird (Pasarea Colibri)