Ganache de Fructe pentru Macarons

O reteta de crema pentru macarons super simpla si usor de adaptat pentru orice gust, acest ganache de fructe pentru macarons poate fi folosit cu succes si la tarte, torturi sau prajituri. O crema de fructe pentru umplut macarons care se face rapid si contine doar 3 ingrediente!

Crema de zmeura pentru macarons, ganache de mango pentru macarons, toate cu o singura reteta simpla:

  • 180 g Piure Fructe

  • 30 g Glucoza Lichida

Combima piureul si glucoza si incalzeste-le pana la 40C.

  • 360 g Ciocolata Alba

Topeste ciocolata alba si combin-o cu piureul de fructe. Foloseste un mixer vertical pentru a obtine o crema lucioasa si fina cu o emulsie perfecta.

Acopera crema cu folie alimentara in contact si las-o sa se stabilizeze la temperatura camerei timp de 4-6 ore.

Recomand sa folositi fructe cu gust puternic si putin acrisor (zmeura, fructul pasiunii, lamaie, etc). Puteti inlocui ciocolata cu ciocolata Ruby (mai ales pentru fructele de padure sau fructe rosii)sau cu ciocolata cu lapte, ca in cazul macaronilor Mogador.

Previous
Previous

Am scris o Carte pentru Copii

Next
Next

Salam de Biscuiti