Crema de Ciocolata cu Mascarpone

O sa descriu crema asta de ciocolata cu mascarpone in cuvinte mari dar dupa ce o sa o faceti si voi, o sa intelegeti de ce. Este ideala pentru torturi(in interior sau pentru acoperit, prajituri, macarons, tarte, etc)

Deci: Cea mai buna si versatila crema de ciocolata pe care am intalnit-o!

V-am convins?

A, v-am zis cumva si ca e gata in 5 minute?

  • 166 g Ciocolata 55%

  • 40 g Frisca lichida

  • 2 buc Galbenus ou

Se pun intr-un ibric, pe apa calda si se amesteca pana se topeste ciocolata.

  • 250 g Mascarpone

  • 15 g Zahar pudra

  • 40 g Frisca lichida

Se amesteca cu un tel sau mixer, intr-un bol.

Amestecul de ciocolata topita(cald) se pune peste cel de mascarpone(rece) si se amesteca cu telul sau mixerul.

Crema este gata! Enjoy!



Previous
Previous

Piscoturi de Casa

Next
Next

Cum sa faci un Tort cu Etaj