Cheesecake Basc

Cheesecake-ul asta Basc (sau cheesecake Basque, sau cheesecake Basc ars) e o chestie care incalca regulile jocului. Dar o face atat de bine!

Pentru un cheesecake de 20cm ( aproximativ 1.4 kg)

  • 660 g Crema de Branza

  • 266 g Zahar

  • 330 g Mascarpone

  • Coaja de la 1 Lamaie

  • 1 buc Esenta vanilie

Se amesteca toate intr-un bol, folosind un tel.

  • 5 buc Ou

  • 20 g Faina

Adauga oale rand pe rand, amestecand dupa fiecare iar la final integreaza faina in amestec.

Coace cheesecake-ul aproximativ 60 minute la 210 C fara ventilatie, lasa-l sa se raceasca complet (complet!) cateva ore dupa care consuma-l asa cum este, fara sa pui nimic pe el. Sau pune daca vrei, dar mie imi place gol…

Previous
Previous

Tort Hummingbird (Pasarea Colibri)

Next
Next

De ce am devenit cofetar?