Brownie Cookies

Cei mai ciocolatosi cookies din unives. Si arata pe masura!

 

Pentru 8 Cookies: 

  • 60g unt

  • 230g ciocolata neagra 70%

 

Trebuie topite pe baie de aburi.  

  • 94g faina

  • 12g cacao

  • 4g praf de copt

  • 2g sare

 

Se amesteca intr-un bol.

  • 2 oua

  • 70g zahar

  • 70g zahar brun

  • 1 esenta vanilie

 

Mixati ouale cu zaharul si vanilia intr-un bol, timp de 5 minute, la viteza medie dupa care adaugati ciocolata si untul topit (inca cald) si mixati inca 1 minut la viteza medie(da, stiu, e mult mixat...)

Integrati ingredientele uscate cu o spatula pentru a obtine un blat destul de gros.

 

  • 85g chipsuri ciocolata

 

Amestecati cipsurile de ciocolata in aluat, portionati in 8 cookies (eu folosesc o cupa de inghetata) si coaceti la 180 C intre 10 si 12 minute. Trebuie sa fie putin moi cand ii scoateti din cuptor pentru ca ei continua sa se mai coaca putin.

Cand sunt reci, mijlocul ar trebui sa fie inca putin moale, ca la Brownies!

Previous
Previous

Cum imbraci un tort in crema

Next
Next

Cheesecake cu Fructe de Padure