Briose cu Cirese

Briosele astea cu ciocolata si cirese sunt foarte rapide si usor de facut. Blatul este si pufos si ciocolatos in acelasi timp iar contrastul cu ciresele/visinele usor acrisoare imi place foarte mult!


Pentru 6-8 briose

  • 150 g Faina

  • 10 g Praf de Copt

  • 20 g Cacao

Ingredientele uscate se combina intr-un bol.

  • 1 buc Ou

  • 20 g Ulei

  • 140 g Lapte

  • 35 g Zahar (adaugati mai mult daca vreti ca briosele sa fie mai dulci, mie imi plac mai putin dulci)

Ingredientele umede se combina intr-un alt bol dupa care cele doua boluri (cu ingrediente umede si uscate) se amesteca, doar pana la omogenizare, folosind o spatula.

  • 200 g Cirese/Visine fara samburi

  • 75 g Ciocolata

Ciocolata se topeste pe baie de aburi dupa care se adauga impreuna cu ciresele/visinele peste blat, amestecand pana la omogenizare.

Se toarna in hartii de briose (6-8 bucati) si se coc la 180 C fara ventilatie, 20-25 minute.

Previous
Previous

Glitter / Sclipici comestibil

Next
Next

Rulada in 3 variante