Blat Umed de Vanilie

Un blat umed si dens, excelent pentru torturi unde se doreste un blat alb (fara cacao sau ciocolata).

Pentru un blat de 20cm

  • 210 g Faina

  • 30 g Nuca de cocos

  • 8 g Praf de copt

  • 2 g Sare

Punem ingredientele uscate intr-un bol si le omogenizam folosint un tel.

  • 120 g Unt moale

  • 210 g Zahar

  • 15 g Coaja lamaie (de la 2 lamai medi)

Untul se spumeaza cu zaharul si cu coaja de lamaie pana se deschide foarte tare la culoare (sa devina aproape alb).

  • 180 g Lapte caldut

Se adauga rand pe rand laptele si ingredientele uscate peste untul spumat, cate 1/4 - 1/3 din fiecare pe rand, mixand pe viteza mica doar pana la integrare.

  • 140 g Albus Ou

Spumam albusul si il adaugam peste blat in 3-4 randuri, amestecand usor cu spatula. Se coace la 150-160 C pana cand este auriu si o scobitoare introdusa in blat iese curata.

Previous
Previous

Cake Pops

Next
Next

Trufe de Ciocolata DE POST