Glazura Oglinda

Glazura oglinda este perfecta pentru a acoperii torturi entrement, cu un efect foarte lucios si posibilitatea de a o colora in orice culoare. Poate parea intimidanta dar veti vedea ca este foarte simplu de facut si aplicat!

  • 75 g Apa

  • 150 g Zahar

Apa si zaharul se pun pe foc la fiert pana ajung la 103 C.

  • 10 g Gelatina

  • 50 g Apa

Gelatina se hidrateaza in apa si se adauga peste siropul de zahar cand acesta a ajuns la 103 C. Opreste focul si amesteca pana cand toata gelatina s-a topit.

  • 175 g Ciocolata alba

  • 100 g Lapte condensat indulcit

Toarna siropul de zahar si gelatina peste ciocolata amestecata cu laptele condensat si amesteca fara a introduce bule de aer, pana cand toata ciocolata s-a topit. Adauga colorant tinand cont ca la final glazura se va deschide putin si mixeaza cu un blender vertical.

Glazura se foloseste cand a ajuns la 33-35 C, turnand-o peste tortul congelat.



Previous
Previous

Pui la Cuptor

Next
Next

Coaste de Vita la Cuptor